Alla inlägg under maj 2010

Av mizzsunshine - 10 maj 2010 10:20

Måndag - Ny vecka - Nya möjligheter


Varför är sängen skönast på morgonen när man ska lämna den? En bra fråga som ingen har direkt svar på skulle jag tro. Jag är garanterat inte ensam om att känna så och inte blev de nå bättre när Dumbo kom och skulle mysa. Efter en kaffe kopp och en dusch känner jag mig faktiskt vaken. Vanligtvis brukar man känna sig som en zombie halva dagen ändå.


Måndag - Tisdag - Onsdag och då kommer Lillis hit. Wie. Deeptalk, spela kort/tv spel (CONTRA), pistvakt, promenad, ta kort, äta goo mat, gå på stan, ta en fika förhoppningsvis. Det är väl ungefär det vi brukar göra och säkert kommer att göra även denna gång :) Me like!

Av mizzsunshine - 7 maj 2010 21:55

Antar att det är nu man ska ta det lugnt och koppla bort all stress som finns runt om en hela tiden. En timmes promenad med mimmi intill älven fungerade, inte ens ett varmt bad och bok bet på mig.

Vettefan vad som då kan hjälpa..


Blir nog å bara se tv en stund, får se hur länge man har ro att ligga stilla och koncentrera sig på filmen, Chaos heter den som jag tänkte se.

Läste lite om den och det verkade som att den går att se iallfall.


I övrigt så snurrar det en hel del tankar och funderingar fram och tillbaka.


Nä en positivare dag imorgon kändes bra..


Av mizzsunshine - 5 maj 2010 22:32

Snart börjar det vara dags att sova så man orkar med morgon dagen.

Energin sprudlar i kroppen och jag inte alls någon lust att krypa isäng och sova.. Lite ensamt kändes det, har ju iof katten att gosa på.

men räcker det alla gånger? ;)


Ska försöka samla ihop mina tankar som är halvlångt bort härifrån så kanske jag får ro och sova lite senare..


Alla ni nu som läser min blogg, vilka ni nu då än må vara.

KOMMENTERA!!, tyck till, fråga. skriv nånting ;)


Gonatt

Av mizzsunshine - 5 maj 2010 11:59

Jepp är lite Nervös, händerna skakar, kan inte hålla fötterna stilla.. :) Positiv stress kan det också benämnas som kanske. Nå men sånt är livet.


Äntligen verkar det som att mimsan har funnit sig i ro hemma hos mig. Imorse låg hon då i soffan och snarka utafan. :) Inte heller skällde hon när jag lämnade lägenheten några minuter för att gå med soporna, duktigflickan min.


Nä, dags å fixa iordning troll-frisyren å göra nå nytta..

Av mizzsunshine - 4 maj 2010 18:39

Det är ganska farligt att sova och faktiskt tro att man är vaken, trots att man inte är det egentligen.. Hade av någon konstig anlednig vaknat och hett av ljudlös och senare vaknar jag av att mobilen ringer. :) Eller så glömde jag helt enkelt att he igång ljudlös igår kväll. Vilket som :)


Är hundvakt nu idag, imorgon, kanske torsdag och så fredag på dagen. :) Hoppas att hon lär sig inse att hon ska vara här ett tag, stackarn. Hon ligger mest brevid dörren och tror att husse eller matte ska komma och hämta henne tror jag. Ska gå ut på en kvälls promenad om ett tag hade jag tänkt. Det är så fint väder.


 


Btw, första bilden jag tog med min kamera för goode länge sen xD


Annars ikväll så händer det väl inte så mycke.. Surra lite i tele kanske (?), ta hand om djuren och mig själv också så klart :)

Mys

Av mizzsunshine - 3 maj 2010 23:20

Jag tycker att min lägenhet är så himla mysig!. Oj vad jag trivs alltså. Speciellt när det är städat och fint, som idag. Det var väldigt tugnt att börja städa och tvätta. Sen middag blev det också och nu kollar jag film innan det är dags och sova. Ska väl gå och lägga mig strax och läsa ett tag innan jag somnar. Är helt slut faktiskt kände jag precis.


Gnatt.

Av mizzsunshine - 2 maj 2010 21:15

Tillbringade helgen i "stugan".. Det snöade blöjävla snö hela helgen.


Fredag åkte vi till Abborträsk och lämnade av djuren sen åkte vi till Moräng och hälsade på. Jag fick hålla i lill lilla Elsa, som hon ska heta. SÅ MYSIGT, bebissjuk nanting blir man ju. Hon låg på mage och sov i min famn ett bra tag. Sedan fick jag skjuts till pappa där jag väckte Lillis som låg och sov i soffan <3 Vi åkte till stugan och där gjorde vi inget speciellt, spelade lite fia och tog det lugnt. Trött som en gnu var jag. Trots det så kunde jag fasen inte sova nå bra, men till slut..


Lördag vaknar jag tidigt och stiger upp där kring 7 tiden, åt frukost och drack kaffe sen la jag mig i soffan och halv sov istället tills det var lunch dags. Skönt!! På eftermiddagen hade vi som inge å göra så pappa förelog att vi skulle göra en snögubbe. Enbart för att få lite friskluft. Sagt och gjort så gick vi ut och gjorde en. Det tog 1½ timme och fin blev den! Först använde vi stekspadar som armar i brist på annat, men pappa tog in dom och gjorde nya armar åt våran gubbe istället.


   


När vi hade kommit in och fått i oss nå kaffe, såg kom vi (Jag och Lillis) på att vi skulle se en film. Paranormal Activity blev det och det är den bästa skräckisen jag har sett på vääldigt länge!! Oj så rädd jag var,  mitt på ljusa dagen. Huva!!


Haha, senare så spelade Jag, pappa och Lillis kort (plump) och jag vann över pappa med 3 poäng. jag hade 128p, pappa 125p och Lillis hade ynka 85p. Ådii vann och pappa försvann och vad lillis gjorde, det vettefan!! Ganska nöjd!



Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards