Alla inlägg under januari 2010

Av mizzsunshine - 30 januari 2010 20:13

Vars har den här dagen tagit vägen?

Tycker inte riktigt att jag har gjort nått nästan.

Har tvättat en massa, kläder, sängkläder, filtar, sofföverdrag, handdukar, sängöverkastet.. :) Städat har jag ju iof också gjort, det har ju tagit sin lilla tid. Rengjort alla ljus och satt dit nya värmeljus. Mys. Sen det vanliga man göra när man städar :P Det värsta är ju ändå att skrapa vardagsrumsmattan. Helvete va Kissehår. Huva.


Väntar på att sista tvätten ska torka sen ska jag inte röra en muskel bortsett från de man använder för att byta avsnitt på Dark Angel eller lägga sig i badkaret och sen stiga upp något tag senare :P


Underbart. Man känner hur rent det luktar när man öppnar ytterdörren. Helt nöjd faktiskt.


Imorn ska jag tvätta dom mindre mattorna och sedan stryka sofföverdraget, det iddes jag inte göra ikväll :P

Måste ju hinna njuta lite å

Av mizzsunshine - 28 januari 2010 14:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av mizzsunshine - 26 januari 2010 20:31

Jag vet inte varför, men jag har ingen blogglust. Okej det händer inte nå spännande i mitt liv som egentligen är någonting att skriva om. vafan.


Vart är den här världen på väg?, Lilla Arvidsjaur har det börjat hända mycke i. Bland annat mordbrand! efter det jag läst i internettidningen. Vafan!


Jag kan bli galen på Dumbo vissa gånger. Han stjäl en massa saker han inte får ha och sen gömmer han under hallmattan. Lite smart ändå. Jag hör direkt när han gör nå som han inte ska. Tex. Tar potatis-stickan, snoddar, leker med mitt headset till mobilen. Det är som samma med barn. När det blir tyst så är de nånting som är på gång :)

Han gör så mycke satyg ibland att jag vet inte vad.

Härjar som ett jävla monster på nätterna när jag ska sova.

Å Nova hon gör int alls lika mycke dumheter. Hon är så snäll :P

Ibland däremot så vet jag fasen inte hur dom gör när dom leker. Kattstackarna Stampar i golvet när dom springer omkring. Det låter som att dom har skor på sig. satan å :D Speciellt när jag ska sova, hittar dom på nånting så jag måste stiga upp och gorma litegrann :P   


Har legat en stund på spikmattan, närmare bestämt hela 20 min xD Inte dåligt! Tumme upp till mej. Nästa gång ska jag däremot ha en filt på mig. Eller täcke. varmt och gott. Frös som en gris efter en stund..

Någon som vet vad det kan bero på?


Jag tycker att det kan bli måndag snart igen, ska nämligen till läkaren då och undersöka min fot, som fortfarande gör så j**vla ont *Ledsen*



Av mizzsunshine - 25 januari 2010 10:17

Har nyss pratat med vårdcentralen, fick en tid nästa måndag. Inte illa alls. Hoppas dom röntgar om foten så att de då går att se om det har läkt ihop ordentliget.


Jag drömde någonting mystiskt inatt. Vad minns jag inte riktigt nu när det var ett tag sen jag klev upp.


Igår kväll så ställde jag klockan på halv sju, tanken var ju då att jag skulle znooza några gånger innan jag då skulle stiga upp. När klockan ringde så ställde jag den en timme framåt. när den ringde då så stängde jag av den iställe för att znooza. Så jag vaknade kring 9 och hur trött som helst :) men gött hade jag sovit åtminstone..


Nu sitter min katt dumbo precis här brevid mig, undra vad han vill. Mat.. skulle jag tro. Han brukar bli extra gosig när han vill ha nånting :P


Ska väl gå och ge dom nå mat och kanske mig själv också. Ska se Våra bästa år nu kl 10:30 sen tänkte jag bege mig ut på en liten promenad enbart för att det knappt är nå kallt ute :)



Av mizzsunshine - 24 januari 2010 20:28

Jaha, då var det söndag igen.

Har sagt det förut och säger det igen. Jag tycker inte om söndagar.

Av någon anledningen så är det den tråkigaste dagen på hela veckan. Söndag = Vilodag. Det är kanske det som är felet.

Man är raslös för att det är en såklallad vilodag och därför tycker man att den är tråkig? Det var bara en teori..


Gick ut på prommis tidigare. Det var inte så kallt, bara några minusgrader och tänkte vafan :) Måste få lite friskluft. Det var härligt.


Gjorde Lillis special till middag idag :P Jag lär mig, den blev godare den här gången än förra gången.. Däremot blir den ju klart godast när det är Lillis som gör den. Såklart xD


Diskade undan och gick med soporna, jag vet, sånt där vardagsgöra men som man lätt tänker, nå men imoron tar jag itu med det å sen så blir de mer jobbigt för varje dag och den hånar en när man går förbi. Haha. :P


Nu inväntar jag bara Johan Falk - National target på tv kl 21.00

Har sett den förut två ggr meen vad gör det? :P Återigen. Väntar egentligen mest på dom sista som jag faktiskt av någon anledning inte redan har sett.. Tumme upp till mej! :D


Sen finns de väl inge annat å göra än att lägga sig i sängen och läsa. Började på boken Gömda för några dagar sedan. Läste den för flera år sedan, (någon som är förvånad?) och egentligen jag har faktiskt ingen läslust alls kvar. kanske egentligen borde ge upp läsningen ett tag, tills det dyker upp nå böcker som jag absolut verkligen vill läsa. men nä det kändes inte alls så heller.. Nå vi får se.


Sedär. Jag lyckades få till ett inlägg den här gången, även om de inte är nå intressant jag skriver. Jag försökte flera gånger igår och ytterligare några gånger förut idag utan större framgång. Blogg torka kallas det :P



Av mizzsunshine - 22 januari 2010 18:27

Yess fredag idag och det började mindre bra men känns bättre nu :) Vaknade på mitt mindre bra humör och det resulterade i utebliven frukost och kaffe. Dessutom lagade jag bara till morgonfrilla och så fick det vara. Illa illa..

Jag verkligen måste ringa vårdcentralen på måndag, det går inte slira på det längre. Huva. Helvete, fyra månader och min fot gör fortfarande ont och den är dessutom lite blå ännu. Det är INTE som det borde vara.


Humöret lyckades jag iallfall litegrann hålla emot under dagen och jag köpte en liten ljusstake. En rund med tre ljushållare. :P Jättefin och den passade perfekt i hallen ovanför katternas Klös-träd.


Planen är att jag strax ska sparka igång tvättmaskinen, ids däremot inte tvätta allt, bara det viktigaste och sedan städa. Gjorde det inte ordentligt sist så att det blir att ta det nu istället..

Dammtorka, dammsuga och skura efter det. Sen blir det väl antagligen att tända nå ljus och mara vara. Man vet aldrig, kanske dyker upp nå mer spännande att göra. Men städa först, prio ett just nu.


Då vet ni :)

Av mizzsunshine - 20 januari 2010 19:31

Så himla trött jag är! Låg i badkaret och han bara läsa några sidor så kasta jag den på golvet och somna istället. Vaknade av att jag frös, inte av att vattnet var kallt utan att en av missarna hade öppnat dörren och det kom in kall luft :) Inte ett allt för trevligt uppvaknande.


Jag och Mami har bakat bullar och en annan kaka idag.

Dom blev jätte goda. :) Tack för hjälpen mami :D


Å så kom jag att tänka på att jag inte har drucki nå kaffe idag och det kanske är därför jag är lite tröttis? Risken finns ju.

Blir en tidig kväll ikväll också tror jag.


Av mizzsunshine - 18 januari 2010 20:15

Full fart hela dagen och egentligen har jag inte gjort någonting speciellt. konstigt va? :D Det mest vettiga är nog att mina fönsterlampor till vardagsrummet äntligen har kommit upp.. Awesome.


Kom precis att tänka på att jag inte har badat nå idag hehe. En kompis påpekade för några dagar sen att jag badar i stort sett varje dag. :)


Irriterar mig på att fotjäveln inte är bra ännu. helvete å. Det är Fyra månader sedan jag gjorde illa mig. INTE BRA! Jag måste ringa till vårdcentralen imogon. Det är inte meningen att jag ska gå och ha såhär ont hela livet, eller? :)


Nä nu ska jag ägna mig lite mer åt tvn och sen hoppa isäng.

Gonatt!

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards