Alla inlägg under april 2010

Av mizzsunshine - 18 april 2010 21:05

Jepp idag fyller jag 23 år och den här dagen känns inte alls något speciellt. Inge besök alls :(


Fail.

Av mizzsunshine - 17 april 2010 18:43

Ja usch det snöar ute, inte helt oväntat men totalt onödigt. En positiv sak med det hela onödiga är att jag har städat och grejat på, så nu ska jag bara kurera mig och må gott resten utav helgen..


Då hörs vi


Av mizzsunshine - 16 april 2010 23:20

En god natts sömn kan göra väldigt mycket :) Och träffa syster var ju också ett stort plus.. Att hon dessutom hade med sig nässpray var bra bonus xD Känner mig mycket piggare idag, rösten har i stort sett kommit tillbaka och jag låter faktiskt inte ledsen längre. (man brukar låta ungefär likadant när man har gråtit i flera timmar). Däremot har jag börjat hosta som fan ibland istället, men på något vis känns det så mycke bättre ändå. Av någon anledning så har jag fått för mig att det är lättare att sova då än om man är tätt i näsan. huva..



Av mizzsunshine - 15 april 2010 20:06

Tre timmars sömn inatt är inget att rekomendera alls. Somnade med kaffekoppen i handen i morse (den stod dock redan på bordet), tur att det är fredag imorgon och det betyder helg! Då ska jag sova och kurera mig..


Jenny är på ingång om ett tag. Kommer som en räddande ängel med näs-spray och nån sorts kräm som ska göra underverk. :) perfekt..

Hon ska sova här, för att sedan åka tillbaka till kiruna imorgon.


Jag känner mig ganska gallidöö..

Av mizzsunshine - 14 april 2010 19:16

Natten till idag vad en av dom mindre bra nätterna.. Vaknade ca 1-2 ggr i halvtimmen i stort sett hela natten. Dvs, ingen djup sömn precis. Halv fem imorse gav jag upp att försöka sova nå mer. Så därför hoppas jag verkligen på en bättre natt inatt. Rent tekniskt sett borde jag sova bra eftersom att dagen började rätt tidigt eller hur man då skulle ha sagt.


Har cyklat fram och tillbaka till stan idag.. Skönt men kommer antagligen ha träningsvärk imorgon, sånt man får leva med. Hade tänkt cykla till praktiken imorgon så ville fara den svängen idag också egentligen bara för att se hur lång tid det tar. Så jag vet när jag bör he mig iväg på morgonen.


Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Nej, tänker inte sova precis nu, ska läsa ett tag först. sen hur länge det blir beror helt på hur tröttheten utvecklar sig.


Satan vad jag fryser.. Brrr

Av mizzsunshine - 13 april 2010 15:16

Här är bilen som fattades i förra inlägget :) ganska söta vi är.


  


Synd att jag inte har någon bild på mig och jenny, och mig och Tomas. Det måste fixas vid tillfälle.. Kanske ett på alla fyra av oss?

Det hade varit något. xD

Av mizzsunshine - 11 april 2010 20:42

Idag har jag hinnit med en liten promenad trots att det tog emot väldigt mycket. Rastlös nånting, orkade inte sitta stilla längre. Det får jag ju lida för såhär i efterhand. Solen sken, ca +15 grader ute. Vem vill sitta inne då? Inte jag. Har också hunnit komma på att jag inte har någon aning om vars min kamera är!. Letade och letade, ringde lillis och fråga om hon kunde ha någon aning om jag hade glömt den i stugan. Icket. Hon va nästan säker på att jag packade ner den. Jag ringde pappa och hörde om han hade sett den, Icket. Det skulle han ha kommit ihåg om han hade gjort. Jag letade och letade vidare och till slut gick det upp ett ljus! Den är i en apotekspåse som står på badrumsgolvet! Jasi jasi, rasfade ihop nå smågrejer (och kameran) i den påsen när jag packade upp från väskan. Sen blev den kvar där helt enkelt. Annars så har jag mest bara gjort ingenting under dagen. :)


Har tagit några ego kort och lagt upp dom i datorn, med några andra kort jag tog under påsken. Lite fina bilder och sedan på mig och lillis och såklart syskonbarnen. :)


  

Elvira och Pontus myser den lilla stund dom hade ro att ligga stilla! :)


  

Så fin bild. Skulle antagligen bli mycket finare efter en liten redigering men har ingen lust att ge mig in på det så ni får leva med denna.

Där har vi också haft våra omtalade påskbad. Det blev inget varken förra året eller året före? tror jag. Minns inte riktigt vilket år sista badet var. det gör mig ingenting. :) Har gjort det en gång och det får räcka..


Har även några bilder på mig och lillis meen måste rådfråga henne först innan jag lägger upp någon här. Annars kan de bli synd om lilla mig. :)


Då hörs vi

Av mizzsunshine - 10 april 2010 21:30

Känner mig fortfarande så otrolig FAIL!!


Är så himla less på att känna mig så himla misslyckad. Det känns som att jag i stort sett inte duger till speciellt mycket här i livet.


Vad är min mening?

När ska det vända till det positiva?


Jag trivs bra på praktiken, de få dagar jag nu hann vara där, innan min fot börja göra så jätte ont igen och det har inte släppt ännu. Jag vet inte ens om jag kommer att kunna fullfölja det. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända nu. Har funderat fram och tillbaka nu i några dagar och det känns inte som att jag kommer kunna fortsätta.


Städade igår och det tog ungefär två timmar längre tid än normalt. Sparade tvätten tills idag istället därför att jag visste att det skulle ta så himla mycke mer tryk att tvätta och städa på samma dag, som jag annars gör. Jag har svårt att sova som jag egentligen borde därför att jag vaknar av smärtan titt som tätt. Jag skjuter på att överhuvetaget gå, gå ut med soporna, diska (allting som innebär att man måste gå eller stå en stund) så länge som det går. Har i stort sett gett upp tankarna med långa promenader därför att jag VET att jag inte pallar det. Har provat att ligga i badet några timmar i varmare vatten än jag egentligen klarar av för att det ska åtminstone kunna mjuka upp foten lite iallfal.

Jag vet inte längre vad jag ska göra :(


FAIL, hela jag! :(






Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards