Alla inlägg under november 2009

Av mizzsunshine - 6 november 2009 16:01

Ikväll kommer mitt fredagsmys att bestå av att packa packa, se film och äta lite godis :D


Sen när det är gonatt dags, så ska jag läsa bok. Spännande nu och i onsdags så gick strömmen så kunde inte läsa nå då :( Igår kväll hade jag annat för mig så hade inte ens möjlighet att läsa nånting. Så de får bli ikväll, om nu inte strömmen ska gå ikväll med, fast det tro jag inte. hoppas verkligen inte det iallfall, hoppas också på att jag hinner piggna till litegrann åtminstone så jag då orkar läsa nånting, annars lär jag väl somna innan jag lagt huvudet på kudden ens. :)


Jag måste inskaffa mig en ficklampa, så enkelt är det hehe.

Av mizzsunshine - 5 november 2009 17:45

Full rulle idag också. Var och kollade på lägenheten igen och saker och ting var som jag mindes från första gången. Sen åkte jag och mami till morfar, bytte bil och sen for vi (jag, mami och morfar) till luleå, storheden. Stackarn skulle it hitta själv. :P Väl där så hittade jag en huvtröja och en vardagsrumsmatta :P yay. Sen hem igen, gjorde middag och såg lite tv. Efter det blev det till att diska bort och nu sitter jag här och bloggar litegrann. Samlar energi till att packa lite och såna saker. Det känns som evighetsgöra, men måste göras såklart.. som allting annat.


Av mizzsunshine - 4 november 2009 20:22

Känner att orken är på väg att komma tillbaka. Det är härligt, äntligen på bättringsvägen. Just nu sitter jag här och ser på Bonde söker fru och pysslar lite på datorn.


Full rulle hela dagen. Varit i stan en sväng och överallt annanstans. Har även ringt till karln som bor i lägenheten jag ska flytta till idag och imorgon ska jag få komma å kika på lägenheten igen. :P Ska bli roligt. Har även pratat med pitebo och där sa hon att det blir nya tapeter i kök, vardagsrum. Garderoberna i hallen ska sprutmålas. Golvet i vardagsrummet ska slipas och golvet i köket ska bytas, antagligen mattan. Eller vad man då säger. :P Ska bli najs. Hoppas att det blir fixat Innan jag flyttar in, annars  blir det problem.. Det avslutades med pizza hemma hos mamma och thomas, sen åkte vi och raggade lite kartonger och hittade faktiskt tre st banan kartonger. Inte illa.


Hade tänkt börja packa lite mer ikväll meen det blev inte, ännu iallfall. fastnade som sagt vid tvn. Kanske när programmet slutar man ids göra nånting vettigt.


JustJa!. Lillis är en liten klant! :D

Av mizzsunshine - 3 november 2009 13:05

Medans jag väntade på bussen vid linneparkens busshållplats så kom det två st, en karl och en kvinna och prata med mig. dom skulle också med bussen. Karln kände tydligen igen mig, har aldrig sett människan förr men okej :)  När jag stod på busstationen och väntade på på att klockan skulle ticka så kom samma karl och gick förbi. Han kände direkt igen mig. Han sa glatt: heej igen, väntar du på bussen?, jag ska få skjuts hem igen, du får åka med om du vill. Jag tackade snällt men sa att jag inte skulle direkt hem och ska nog ta bussen ändå. kändes inte alls riktigt att åka med någon jag inte alls känner. haha. Hur som helst gick det bra i stan. Känner att jag inte är frisk och satt och yrade där på mötet :) Kändes som hela rummet snurrade där ett tag och hörde som på lååångt eko avstånd vad dom egentligen sa. Efter mötet tog jag ut pengar för att jag skulle fylla på busskoret. :) Gick hyffsat bra det också.


När jag kom hemåt så ringde jag till thomas och hörde om jag kunde följa till luleå ikväll för att hämta mami när hon kommer med tåget. :) Han trodde jag var mami-sjuk. Fast den egentliga anledningen är nog att jag är rastlös och ville ha nånting att göra.. :P


Kikade litegran på hur min blogg ser ut och konstaterade att jag är lite svart/vit. Det kan man tolka på lite olika sätt faktiskt kom jag på. Haha. vad kan jag säga?, jag gillar svart så är det helt enkelt :) Det går lixom inte att komma ifrån.

Av mizzsunshine - 3 november 2009 08:09

Jag måste ha ställt väckarklockan lite för tidigt idag. Eftersom jag har hunnit hälla i mig en kopp kaffe redan och en till på väg ner och jag hinner sitta här och skriva trots att det är ungefär precis en timme innan bussen till stan ska gå. Men så är det oftast alltid, hinner jämt göra en massa annat som jag egentligen inte orkar på morgonen.


Idag tror jag att det kan bero på att jag redan var mer eller mindre vaken när klockan ringde. Det har varit en sådan där natt när man är mer eller mindre vaken hela natten. Uppe är jag iallfall och klar, det fattas bara nu att släcka lite lampor och borsta tänderna, möjligtvis ta på sig ett par sockar också :) Sen bara ta på sig ytterkläderna och headset så är jag redo att möta dagen..

Av mizzsunshine - 2 november 2009 14:26

Har bestämt mig att verkligen försöka fara på mötet jag har imorgon, trots att jag inte är 100% frisk. Känner mig helt slut men samtidigt väldigt rastlös. Jag orkar verkligen inte sitta och göra ingenting längre. Har varit i stort sett stillasittande i en vecka så nu får det räcka. :)


Sitter och ser lite tv i brist på annat. Funderar starkt på att skrämma igång tv-spelet. Då äre illa.

Av mizzsunshine - 1 november 2009 13:57

Igen. jag gillar fortfarande inte söndagar. På något vis blir det den tråkigaste dagen på hela veckan. :) Sov som en sten inatt igen när jag väl hade somnat, slet mig ur sängen där kring 12.00 och nu två timmar senare så kryper rastlösheten i kroppen. Funderar starkt på att gå och göra sådant jag egentligen inte har nån lust eller ork till att göra.

Kanske lika bra att ta tag i det sura äpplet?.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards